Eredivisie-directeur: ''Uitspelen met publiek steeds minder realistisch'' Schoonmaak bij PSV zet door: keeperstrainer en drie anderen maken plaats PSV-icoon Van den Heuvel treedt na dit seizoen terug als teammanager ''Trek dinsdag een lijn en bepaal de huidige stand als eindstand'' BREAKING | PSV zegt 8 profcontracten op; PSV en Afellay om tafel

Thomas: ''Nikky en Lily hebben me echt uit het dal getrokken''

0
Thomas: ''Nikky en Lily hebben me echt uit het dal getrokken''

Ryan Thomas behoort de laatste wedstrijden tot de uitblinkers bij PSV, maar de Nieuw-Zeelandse middenvelder heeft in het verleden in een diep dal gezeten. Vlak na zijn overstap naar de club uit Eindhoven scheurde hij zijn kruisband af. 

"Eerst dacht ik: oké, zes tot negen maanden. Dan ben ík degene die het in zes maanden doet", blikt hij terug op de clubsite. De revalidatie viel echter vies tegen. "Het was zo frustrerend dat mijn hoofd constant dingen wilde die mijn lichaam niet kon uitvoeren. Het was vaak een stap vooruit, en weer twee terug."

"Dat nam ik mee naar huis, maar ik sprak er niet over", vervolgt Thomas, die blij is met de steun van zijn vriendin en dochtertje. "Nikky en Lily hebben me echt uit het dal getrokken in die periode. En toen mocht ik op een gegeven moment ook nog eens met de bal gaan trainen", besluit hij tevreden. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›