KNVB laat supporters meebeslissen in cruciaal corona-overleg Eretitel voor Van den Heuvel: ''Een clubman pur sang'' Levchenko 'waarschuwt' PSV: ''Dreigt een gekkenhuis te worden'' VI: ''UEFA en ECA dreigen PSV en Ajax met Europese uitsluiting'' Gerbrands reageert: "Dan heeft voetbal geen prioriteit meer''

KNVB wijst scheidsrechter aan voor duel tussen Vitesse en PSV

1
KNVB wijst scheidsrechter aan voor duel tussen Vitesse en PSV

De KNVB heeft Danny Makkelie aangesteld om de wedstrijd tussen Vitesse en PSV in goede banen te leiden. Het duel wordt zondagmiddag om 14.30 uur gespeeld in het GelreDome.

Makkelie wordt in Arnhem bijgestaan door assistent-scheidsrechters Mario Diks en Joost van Zuilen. De KNVB heeft Christiaan Bax aangewezen als vierde official. Dennis Higler is de videoscheidsrechter van dienst. Hij krijgt in Zeist assistentie van Frank Jansen.

De club uit Arnhem staat na 23 competitiewedstrijden op een zesde plek in de Eredivisie en de achterstand op PSV bedraagt 'slechts' vier punten. De ploeg van trainer Ernest Faber staat na de zege tegen ADO Den Haag op een vierde plek met 42 punten. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 18 Feb 2020 om 15:08
    Heb je van Boekel niet die je naait dan krijgen we die lul van Makkelie weer. Opvallend zo vaak als deze Pipo’s PSV mogen/moeten fluiten
zaterdag 14 maart 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›