KNVB laat supporters meebeslissen in cruciaal corona-overleg Eretitel voor Van den Heuvel: ''Een clubman pur sang'' Levchenko 'waarschuwt' PSV: ''Dreigt een gekkenhuis te worden'' VI: ''UEFA en ECA dreigen PSV en Ajax met Europese uitsluiting'' Gerbrands reageert: "Dan heeft voetbal geen prioriteit meer''

De Boer blikt terug: ''Het had wel 10-0 voor PSV kunnen worden''

1
De Boer blikt terug: ''Het had wel 10-0 voor PSV kunnen worden''

PSV won afgelopen weekend met 0-3 op bezoek bij ADO Den Haag, maar Ronald de Boer beseft dat de score nog (veel) hoger had kunnen uitvallen. De voormalig profvoetballer zag dat de ploeg van trainer Ernest Faber veel kansen kreeg. 

"Het had wel 10-0 voor PSV kunnen worden, ik heb nog nooit zo'n slecht elftal in de eredivisie gezien", vertelt hij in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Vooropgesteld: alle bedoelingen zullen goed zijn met de juiste intenties. Iedereen zal er een succesverhaal van willen maken. Als je alleen droog analyseert wat er gebeurt dan gaan je wenkbrauwen omhoog", legt De Boer uit. 

"Als ik dit zo heb gezien, komt het niet meer goed. Ik zag het niet aankomen, want ik kende de nieuwe spelers niet", vervolgt hij. "Waren ze fit dan hadden ze het tegenstanders nog lastig kunnen maken, dat gevoel heb ik nu niet. Ze kwamen ook laat. Nee, zoals het nu gaat zijn ze nog niet eens het lachertje van Nederland. Het is gewoon triest", besluit De Boer kritisch. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 18 Feb 2020 om 16:43
    Het feit dat slechts zo'n klein deel van de kansen verzilverd werden, of überhaupt ècht gevaarlijk werd, is een punt van zorgen.
zaterdag 14 maart 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›