Zoet uit op revanche: ''Had zin in om te spelen in Tilburg''

0
Zoet uit op revanche: ''Had zin in om te spelen in Tilburg''

Jeroen Zoet keepte een geweldige pot tegen Willem II, maar zag zijn ploeg in de laatste minuut alsnog een tegentreffer krijgen. De doelman is blij dat hij eindelijk weer veel goede wedstrijden achter elkaar kan keepen.

"Als je kijkt naar het wedstrijdbeeld dan zie je dat we een goede wedstrijd speelden, maar later zakten we veel in, maar we gaven niets weg", zegt Zoet in gesprek met FOX Sports. "De tweede helft weet je dat zij gaan komen, dan denk ik dat wij 0-2 moeten maken. Dat vind ik doodzonde, vooral die beslissingen in de eindfase."

De huurling van PSV is blij dat hij weer minuten mag maken. "Daar ben ik gewoon heel erg blij mee. De vorige keer was mijn duel tegen Willem II niet zo leuk", doelt Zoet op de situatie bij PSV dat hij ineens derde keeper was. "Dit keer dacht ik er niet aan, omdat ik wist dat ik zou gaan spelen. Ik had er gewoon heel veel zin in."

Zoet is blij dat hij veel wedstrijden kan spelen bij FC Utrecht. "We spelen nog in de beker en we doen mee in de competitie. Donderdag hebben we nog gespeeld en dan zondag weer een wedstrijd. Dat is lekker, om veel wedstrijden te spelen. Het is zonde dat we hier niet weten te winnen", besluit Zoet.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!