Eredivisie-directeur: ''Uitspelen met publiek steeds minder realistisch'' Schoonmaak bij PSV zet door: keeperstrainer en drie anderen maken plaats PSV-icoon Van den Heuvel treedt na dit seizoen terug als teammanager ''Trek dinsdag een lijn en bepaal de huidige stand als eindstand'' BREAKING | PSV zegt 8 profcontracten op; PSV en Afellay om tafel

ADO reageert op vermeende spreekkoren: ''Niet waargenomen''

0
ADO reageert op vermeende spreekkoren: ''Niet waargenomen''

Tijdens de wedstrijd van afgelopen zaterdag tussen ADO Den Haag en PSV zou er sprake zijn geweest van spreekkoren tegenover Mohamed Ihattaren. De club uit de Hofstad deed onderzoek, maar heeft niets kunnen waarnemen.

"ADO Den Haag heeft een dergelijk spreekkoor tijdens de wedstrijd niet waargenomen en heeft hier tijdens en na de wedstrijd ook geen melding en/of bevestiging van gekregen van de veiligheidsorganisatie, de politie en/of de arbitrage", laat de club weten middels een statement op de officiële clubsite.

Volgens de Hagenezen zijn er ook diverse beelden bekeken. "Na het bestuderen van de beelden en geluidsfragmenten kan worden bevestigd dat het desbetreffende spreekkoor richting de PSV-speler niet aan de orde is geweest", zo schrijft de club.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›