Verbazing over Thomas: ''Het is dus een geslaagd experiment''

0
Verbazing over Thomas: ''Het is dus een geslaagd experiment''

Ryan Thomas laat de laatste drie duels zien, waarvoor hij naar PSV is gekomen. De middenvelder is van groot belang voor de Eindhovenaren en wist al twee keer te scoren en gaf daarnaast ook een assist. Mario Been is lovend over Thomas.

"PSV was heel overtuigend. Ze waren heer en meester, maar het is slechts 0-3 geworden. Het had echter ook 0-7 of 0-8 kunnen worden. Het is maar tegen ADO, maar het ging zo makkelijk en ze speelden zo eenvoudig. Ze moesten alleen vaker scoren", zegt Been bij Dit was het Weekend op FOX Sports.

De analist is lovend over de verrassende positie van Thomas als tweede spits. "Het is ontstaan op het trainingskamp in Qatar en daar stond ook Hendrix als experiment. Maar dat kwam ook door de afwezigheid van de aanvallers."

"Thomas had zaterdag weer een hoog passnauwkeurigheid. Hij had 100% passnauwkeurig. Daarnaast was hij ook constant in de zestien te vinden. Hij staat altijd onder Lammers. Dat was geweldig, hij speelde heel erg goed. Thomas was altijd heel controlerend, maar doet het nu heel goed", vervolgt Been. "Het is dus een geslaagd experiment."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›