Levchenko 'waarschuwt' PSV: ''Dreigt een gekkenhuis te worden'' VI: ''UEFA en ECA dreigen PSV en Ajax met Europese uitsluiting'' Gerbrands reageert: "Dan heeft voetbal geen prioriteit meer'' BREAKING | PSV volgt Ajax en wil seizoen zien eindigen 'Feyenoord weet niets van bod van 15 miljoen euro van PSV voor Berghuis'

PSV-huurling met brancard van het veld: ''Zag er heel eng uit''

0
PSV-huurling met brancard van het veld: ''Zag er heel eng uit''

Ramon Pascal Lundqvist was zondagmiddag belangrijk voor FC Groningen in de uitwedstrijd tegen Sparta Rotterdam. De oud-PSV'er gaf de assist op de 0-1 van Joël Asoro.

"Het geeft me een goed gevoel dat ik belangrijk kan zijn voor het team", zegt Lundqvist in gesprek met het Dagblad van het Noorden. "Ik voel me goed en zit lekker in mijn vel op het moment." FC Groningen wist uiteindelijk met 1-2 te winnen bij Sparta Rotterdam, dat meerdere spelers zag uitvallen.

Zo ook PSV-huurling Dante Rigo, die hard in botsing kwam met ploeggenoot Bart Vriends. "Het zag er heel eng uit, die botsing met Vriends. Ik ken hem goed, want ik heb samen met hem gespeeld bij PSV. Hopelijk is het niet ernstig, net zoals bij de andere blessuregevallen", aldus Lundqvist.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›