Lammers bloeit op en is belangrijk: ''Elk duel word ik weer sterker''

0
Lammers bloeit op en is belangrijk: ''Elk duel word ik weer sterker''

Sam Lammers zou niet de spits voor PSV zijn was de afgelopen weken een veel gehoorde reactie. Gisteren toonde hij het ongelijk van sommige supporters door te scoren en een assist te verzorgen.

"Ik ben heel blij met deze wedstrijd. Als je kijkt waar we vandaan komen, dan is het mooi dat we hier weer eens een goede overwinning boeken. Zelf heb ik een goal en een assist te pakken. Dat had nog beter gekund, maar Luuk (Koopmans, red.) keepte geweldig. Hij had nog wel een balletje door mogen laten, maar het is hem gegund dat hij het zo goed deed. Mooi voor hem dat hij zo staat te keepen", vertelt Lammers in gesprek met het Eindhovens Dagblad.

De strafschop was een interessant moment. "Pablo pakte even de bal, zodat ik me rustig kon concentreren. Ik stond bovenaan het lijstje en dus was ook duidelijk dat ik hem ging nemen. Daarna hadden we een hele goede fase, waarin we ADO met de kont in de zestien drukten en via onze backs stichtten we veel gevaar. In die periode hadden we meer moeten scoren en daar moeten we kritisch op zijn. Er hadden meer goals moeten vallen."

Naast scoren wist Lammers ook nog een assist te verzorgen. "Hij loopt er tegenaan en kopt gewoon goed binnen. Hier zat ik zelf natuurlijk ook op te wachten. Als je er zolang uit bent, heb je ritme en bevestiging nodig. Elk duel word ik weer sterker en ik kan ze nu weer bijna volledig uitspelen. Het is een keer gezellig in de bus, dat hebben we nu ook wel verdiend."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›