''De afgelopen weken heb ik veel kritiek gehad, terecht''

0
''De afgelopen weken heb ik veel kritiek gehad, terecht''

Pablo Rosario kreeg de afgelopen tijd ontzettend veel kritiek te verduren. Tegen ADO speelde de middenvelder eindelijk weer eens een aardige wedstrijd. 
 
"Ik ben altijd kritisch op mezelf. De afgelopen weken heb ik veel kritiek gehad, terecht. Dan moet je je mannetje staan, eerlijk zijn en er een positieve draai aan geven", begint de middenvelder in gesprek met het Eindhovens Dagblad. "Winnen is altijd lekker, maar zeker als je een lastige fase hebt gehad. We moeten het goede gevoel van deze wedstrijd, en die van Willem II, meenemen naar volgende week", zei de middenvelder.

In september won PSV haar laatste uitwedstrijd, een lange tijd geleden. Is nu de weg omhoog ingeslagen? "Dat zal de tijd ons moeten leren. Volgende week spelen we weer uit, tegen Vitesse. We zijn in elk geval in ontwikkeling en op de goede weg. Je weet waar je het voor doet en hoeveel energie en tijd je erin stopt. Dan ga je vanzelf weer winnen", zei Rosario.

Zelf probeert hij in ieder geval weer zijn persoonlijke draai te vinden. "Ik probeer elke wedstrijd weer beter te spelen. Af en toe lukt dat niet, af en toe wel. Je moet - als speler van PSV - zo steady mogelijk proberen te zijn."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›