''Heb mezelf weleens afgevraagd of ik goed genoeg ben voor PSV''

0
''Heb mezelf weleens afgevraagd of ik goed genoeg ben voor PSV''

Ryan Thomas is nu helemaal terug bij PSV, maar dat ging niet zonder slag of stoot. De middenvelder had een langere revalidatieperiode. "Ik stelde me in op negen maanden. Als het dan veertien maanden wordt, word je af en toe gek van jezelf."

Soms kreeg hij ook een weekendje vrijaf. "In een van die weekenden ben ik met mijn vriendin naar Griekenland gegaan en heb ik haar ten huwelijk gevraagd. Na dit seizoen gaat het gebeuren en zo heeft de blessure toch nog iets moois opgeleverd", zegt Thomas in gesprek met het Eindhovens Dagblad.

De middenvelder uit Nieuw-Zeeland heeft zich tijdens zijn revalidatie wel bezig gehouden met zijn eigen niveau. "Dit is een club waar het verwachtingspatroon veel hoger ligt en ik heb me echt weleens afgevraagd of ik wel goed genoeg zou zijn."

"Boudewijn Zenden is ervaringsdeskundige en had me al gewaarschuwd dat het nog een aantal maanden zou duren voordat ik mijn beste niveau weer zou aantikken. Na zaterdag voelt het alsof ik door een barrière heen ben en het team echt kan helpen. We gaan nu drie maanden alles op alles zetten om Europees voetbal af te dwingen", aldus Thomas.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 27 september 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›