Interlandloopbaan lonkt voor PSV-huurling: ''Bezig aan een revival''

0
Interlandloopbaan lonkt voor PSV-huurling: ''Bezig aan een revival''

Derrick Luckassen is bezig aan een sterk seizoen bij Anderlecht. De huurling van PSV ziet dat mogelijk beloond worden met een interlandcarrière bij de nationale ploeg van Ghana.

Volgens Voetbal International is Luckassen benaderd door de Ghanese voetbalbond en staat hij positief tegenover een interlandloopbaan bij het Afrikaanse land. De 24-jarige verdediger speelde eerder voor onder meer Jong Oranje, maar tot een uitnodiging bij het Nederlands elftal leidde het niet.

De ouders van Luckassen zijn van Ghanese komaf, waardoor een switch tot de mogelijkheden behoort. "Dat Ghana in Luckassen een welkome versterking ziet is opnieuw een bevestiging voor de verdediger, die in Brussel bezig is aan een revival", laat clubwatcher Reon Boeringa weten. "Hij is al het hele seizoen basisspeler en wordt gezien als een van de weinige stabiele factoren in het wisselvallig presterende elftal."

De kans is aanwezig dat Luckassen niet meer terugkeert bij PSV. Anderlecht heeft namelijk een optie tot koop bedongen bij het huurcontract. De Belgische topclub moet dan wel een transfersom van ongeveer zes miljoen euro op tafel leggen. Luckassen ligt nog tot medio 2022 vast in Eindhoven.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

dinsdag 26 januari 2021
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›