''PSV komende zaterdag, dat is altijd moeilijk voor ADO Den Haag''

0
''PSV komende zaterdag, dat is altijd moeilijk voor ADO Den Haag''

ADO Den Haag verloor dinsdagavond met 4-2 op bezoek bij directe concurrent Sparta Rotterdam en daardoor staat de ploeg van trainer Alan Pardew op een zeventiende plek. Clubicoon Lex Schoenmaker begint zich zorgen te maken. 

"Ja, ADO heeft zeker een probleem, het aantal punten liegt niet, en om je heen pakken andere clubs wel punten", vertelt hij tegenover het Algemeen Dagblad. "Het zelfvertrouwen van de spelers houdt niet over. Het loopt gewoon moeizaam, daar kan je niet omheen. PSV komende zaterdag, dat is altijd moeilijk voor ADO, maar waarom zou het niet kunnen? Een kat in het nauw maakt rare sprongen", aldus Schoenmaker.

Jan-Paul Saeijs (41) vult hem aan. "Ik ben niet zo snel van de kaart, ik zie het nog wel goedkomen", reageert hij. "Ik denk dat de selectie sterker is dan die van de concurrenten. Natuurlijk zit ADO in een moeilijke fase en mort het publiek. Alles wat je komende zaterdag tegen PSV pakt is meegenomen, maar daarna tegen Heerenveen en Heracles moeten er wel punten worden gepakt", besluit Saeijs. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 4 oktober 2020
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›