Jong PSV in spektakelstuk onderuit op bezoek bij koploper Schwaab behoudt basisplek bij PSV: ''Dan kun je mij de schuld geven'' KNVB geeft tekst en uitleg over coronavirus in Nederland PSV sluit 'eindelijk' weer af met open training voor een wedstrijd ''Schwaab is al een paar duels een van de zwakke schakels bij PSV''

Fraser: ''Niet voor niets heeft PSV zijn contract verlengd''

( 0 reacties)
Fraser: ''Niet voor niets heeft PSV zijn contract verlengd''

Sparta Rotterdam heeft dinsdagavond met 4-2 gewonnen van ADO Den Haag en Dante Rigo had een belangrijk aandeel in de overwinning. De huurling van PSV, die ook nog de lat trof, kreeg na afloop een compliment van trainer Henk Fraser. 

"Dante doet het naar behoren", vertelt hij in gesprek met de Telegraaf. "Niet voor niets heeft PSV zijn contract verlengd. Er was een aantal zaken waarin hij moest verbeteren en daar is hij keihard mee aan de slag gegaan. Zo is hij fysiek sterker geworden", constateert Fraser.

"Het is altijd al een fantastische speler aan de bal geweest, maar je ziet dat hij ook steeds meer waarde voor het team krijgt in de omschakeling en verdedigend", besluit de oefenmeester. De promovendus staat na de overwinning overigens op een elfde plek in de Eredivisie met 27 punten. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 1 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›