Vanenburg twijfelt: ''Maakt Raiola hem ook als speler beter?''

0
Vanenburg twijfelt: ''Maakt Raiola hem ook als speler beter?''

Mohamed Ihattaren viert woensdag zijn achttiende verjaardag. De middenvelder heeft al 31 Eredivisie-wedstrijden gespeeld. Voormalig PSV’er Gerald Vanenburg stond op op die leeftijd ook op 31 duels. De oud-middenvelder vindt het knap hoe Ihattaren zich ontwikkelt.

"Op dat moment loopt de hele wereld met je weg en wil bijna iedereen met je op de loop", vertelt Vanenburg in het Eindhovens Dagblad over zijn eerste momenten in het betaald voetbal. "De grootste clubs uit de meest aansprekende competities benaderden mij toen ook met de allermooiste voorstellen."

Vanenburg was al op jonge leeftijd een populaire speler in Nederland. De oud-international ziet overeenkomsten met Ihattaren. "Je moet er snel mee om kunnen gaan dat echt iedereen je plots kent en een mening heeft én geeft. Dat vraagt veel van een jongen van zeventien of achttien. Als ik zie hoe Mohamed dat doet en hoe hij omgaat met alles wat er als mens en voetballer op hem afkomt, heb ik daar veel respect voor."

Vanenburg weet ook dat Ihattaren binnenkort overstapt naar de beruchte zaakwaarnemer Mino Raiola. Vanenburg hoopt dat die overgang niet ten koste gaat van de loopbaan van de 18-jarige middenvelder. "Raiola zal hem vast naar een grote club kunnen brengen, maar maakt hij hem ook als speler beter?", besluit de oud-PSV'er.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 30 October 2021
16:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›