''Misschien moet PSV Rosario even uit de basis halen''

2
''Misschien moet PSV Rosario even uit de basis halen''

PSV won afgelopen weekend in eigen huis met 3-0 van Willem II, maar opnieuw speelde Pablo Rosario een ongelukkige wedstrijd voor de Eindhovenaren. Volgens clubwatchers Rik Elfrink en Chris Ottens zal trainer Ernest Faber hier wat aan moeten doen.

"Rosario was wel echt mager hoor tegen Willem II", begint clubwatcher Rik Elfrink. Chris Ottens van het Eindhovens Dagblad vult zijn collega aan."Ballen over twintig meter die dan zomaar bij de tegenstander in de voeten komen. Je zal toch in de toekomst moeten kijken. Wie ga je daar dan neer zetten? Affelay, Rosario of misschien Gutiérrez, maar dan heb je wel twee linkspoten op het middenveld." 

"Gutiérrez heeft misschien toch wel meer voetbal in zich dan Affelay en Rosario, maar misschien moet Faber eerst Rosario even uit de basis halen, net als ze bij Bruma gedaan hebben. In ieder geval Rosario voor een tijdje uit de luwte houden", besluit Ottens. PSV speelt aankomende zaterdag de uitwedstrijd bij laagvlieger ADO Den Haag, en er zal afgetrapt worden om 19.45.

2 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 12 Feb 2020 om 20:37
    Lekker Guti opstellen met Ihattaren en Sadilek als stofzuiger. Voorin Madueke, Gakpo en Lammers. Klaar is Kees.
  • 12 Feb 2020 om 12:44
    Rik, dat roepen wij al maanden hier. Het zal best een leuke jongen zijn, maar niet goeg genoeg voor PSV. Als middenvelder te traag, te weinig lef, geen diepgang, weinig gif, geen scorend vermogen, geen leider etc. Het gaat godverdomme over een centrale middenvelder van ons PSV. Heeft een jaar examen mogen doen en gezakt, jammer dan en weg ermee!
zondag 4 oktober 2020
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›