Perez: ''Ik heb het wel een beetje te doen met PSV en De Jong''

0
Perez: ''Ik heb het wel een beetje te doen met PSV en De Jong''

Kenneth Perez bestempelt de wedstrijd van komende zondag tussen PSV en Ajax niet als een topper. Vooral door de slechte prestaties van de Eindhovenaren dit seizoen. De Deen vindt het jammer dat er zoveel kritiek op John de Jong is.

"In het verleden heb ik nog samengespeeld met John (de Jong, red.), dat gun ik hem niet. Daarom hoop ik stiekem dat PSV een goede wedstrijd speelt", zegt Perez in gesprek met het Algemeen Dagblad. "PSV heeft veel te weinig wapens voorin en is achterin kwetsbaar. Daarnaast is het vertrouwen broos. Daarom denk ik dat PSV grotere problemen heeft. Ajax heeft het lastig, maar beschikt over genoeg kwaliteit."

Hoewel Ajax ook niet in topvorm verkeert, ziet Perez Ajax 'gewoon' winnen. "Het gaat de laatste weken moeizaam in Amsterdam, maar bij PSV is het veel erger. Het verschil tussen de teams is te groot. Op papier is het natuurlijk wel een topper, maar de koploper tegen de nummer vijf is geen topwedstrijd."

Perez heeft komend weekend geen voorkeur voor één van zijn oude clubs, al gunt hij het PSV. "Ik hoop dat ze het weer op het juiste spoor krijgen. Een overwinning kan PSV een boost geven: het geeft geloof in eigen kunnen en krediet", aldus Perez.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›