KNVB laat supporters meebeslissen in cruciaal corona-overleg Eretitel voor Van den Heuvel: ''Een clubman pur sang'' Levchenko 'waarschuwt' PSV: ''Dreigt een gekkenhuis te worden'' VI: ''UEFA en ECA dreigen PSV en Ajax met Europese uitsluiting'' Gerbrands reageert: "Dan heeft voetbal geen prioriteit meer''

''PSV weet toch geen optie tot koop te bedingen bij transfer Rodriguez''

0
''PSV weet toch geen optie tot koop te bedingen bij transfer Rodriguez''

PSV heeft een akkoord weten te bereiken met zowel Ricardo Rodriguez als AC Milan. Rik Elfrink meldt dat de Zwitserse linksback daadwerkelijk de nieuwe versterking van de Eindhovenaren wordt.

De clubwatcher van PSV weet te melden dat Rodriguez eerst voor een half jaar gehuurd zal worden. Als het goed bevalt kan PSV hem definitief overnemen van de Italianen.

De linksback van AC Milan leek op weg naar Fenerbache, maar heeft toch geen deal weten te bereiken met de Turkse topclub. PSV was al de hele winter op zoek naar een nieuwe linksback en heeft deze met Rodriguez dus weten te vinden.

Update 29-01 20:50:

Rik Elfrink weet te melden dat PSV toch geen optie tot koop heeft weten te bedingen. De Zwitserse linksback staat na dit seizoen nog een jaar onder contract en zal in de zomer dus afgekocht moeten worden.

"Aanvulling/herstel: PSV heeft geen optie tot koop bedongen bij Ricardo Rodríguez. Wordt voor een halfjaar gehuurd alleen. Het zijn hectische tijden", schrijft Elfrink.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›