Kritiek op Bergwijn: ''Grote spelers gaan door de voordeur''

0
Kritiek op Bergwijn: ''Grote spelers gaan door de voordeur''

Tom Knipping is niet te spreken over het gedrag van Steven Bergwijn, die inmiddels definitief de overstap heeft gemaakt naar Tottenham Hotspur. De verslaggever noemt het 'egoïstisch' dat de aanvaller zondagmiddag al ontbrak in de thuiswedstrijd tegen FC Twente. 

"Hij zal Tottenham Hotspur zien als mooie kans en teleurgesteld zijn in de prestaties, het clubbeleid en middelmatige aankopen van PSV, allemaal begrijpelijk, maar dat is nog geen reden als een dief in de nacht te vertrekken. Grote spelers gaan door de voordeur", schrijft hij in het weekblad van VI. 

Ook Thomas Ouwejan, die in de belangstelling stond van de club uit Eindhoven, kan rekenen op de nodige kritiek. "Zijn klacht dat het zo teleurstellend was dat AZ hem niet naar PSV liet gaan, is typerend voor spelers die wel de lusten willen van hun contract, maar niet de lasten", vervolgt Knipping. 

"Ze tekenen vaak voor vier of vijf jaar. Lekker salaris en raak je zwaar geblesseerd, dan krijg je gewoon doorbetaald", legt hij uit. "Maar zegt een club dan nee tegen een aanbod, dan presenteren ze zich als als slachtoffer. Teken dan een kort contract", besluit Knipping. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›