''Hij zou eens heel nederig op bezoek moeten gaan in Eindhoven''

0
''Hij zou eens heel nederig op bezoek moeten gaan in Eindhoven''

Iwan van Duren en Tom Knipping zien dat de stadions in de Eredivisie langzaam maar zeker steeds leger raken, terwijl de rest van Europa groei noteert. De twee verslaggevers van Voetbal International zien echter dat de cijfers van PSV wel 'stabiel' zijn. 

"De reden is ook vrij simpel. Het zit eigenlijk altijd zo goed als vol", legt het duo uit. "Het achterland is kleiner dan dat van Feyenoord en Ajax, net als de supportersschare. Verhuizen is geen optie voor de Eindhovense club, dus werden alle mogelijkheden benut om het huidige onderkomen te moderniseren."

"De thuishaven past PSV als een handschoen, al lijken de grenzen van de groei voorlopig wel even bereikt", valt te lezen op de website van VI. "De stadiondirecteur van Feyenoord zou eens heel nederig op bezoek moeten gaan in Eindhoven, in plaats van zich te beklagen over zijn oude Kuip."

"Het Philips Stadion dateert al van het begin van de vorige eeuw en hoewel het midden in de stad ligt, slaagde PSV er toch in het oude monument mee te laten gaan met de tijd. Ergo, het Philips Stadion is een van de modernste voetbaltempels van Nederland, zo niet de modernste. PSV slaagde er echter in tien jaar niet in verder te groeien", besluiten Van Duren en Knipping realistisch. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 30 October 2021
16:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›