''Beweging rond ongelukkige Gutierrez valt niet uit te sluiten''

0
''Beweging rond ongelukkige Gutierrez valt niet uit te sluiten''

De transfermarkt is nog tot en met vrijdag 31 januari geopend en Reon Boeringa is benieuwd wat er in de komende dagen nog allemaal gaat gebeuren bij PSV. De verslaggever verwacht nog het nodige vuurwerk bij de club uit Eindhoven. 

"Als er één Nederlandse club is waar het kan gaan knetteren, dan is het PSV wel", schrijft hij op de website van Voetbal International. "De aftocht van Steven Bergwijn heeft voor een flinke miljoenenimpuls gezorgd, waardoor de club eerder dan gepland kan doorpakken met een renovatie van de selectie."

"De club zal geen panieksprongen maken, maar kan wel in een ander segment vissen dan eerder deze transferperiode, denk bijvoorbeeld aan de naderende transfer van Patrick van Aanholt, waar PSV eerder was aangewezen op de huurlingenvijver", vervolgt de clubwatcher.

"Verder is een transfer van Gastón Pereiro reëel, indien zijn zaakwaarnemer groen licht geeft voor Cagliari. Ook valt beweging rond de in Eindhoven ongelukkige Erick Gutiérrez niet uit te sluiten", besluit Boeringa over de Mexicaanse middenvelder, die nauwelijks aan spelen toekomt. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 30 October 2021
16:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›