''Schwaab is al een paar duels een van de zwakke schakels bij PSV'' Oproep aan PSV-supporters: ''Eindhoven zondag weer laten beven!'' PSV bovenaan in Eredivisie-klassement veerkracht tonen Aflopend contract voor PSV-goalie: ''Voel het vertrouwen van de club'' 'Lammers staat op het punt nieuw contract te tekenen bij PSV'

Elfrink verklapt: ''Van Bommel wilde af van Mart van den Heuvel''

( 3 reacties)
Elfrink verklapt: ''Van Bommel wilde af van Mart van den Heuvel''

Rik Elfrink heeft, in navolging van Ronald Waterreus, een boekje open gedaan over het vertrek van Mark van Bommel. Volgens de verslaggever van het Eindhovens Dagblad was er al 'van alles loos' voordat de oefenmeester daadwerkelijk op straat werd gezet door PSV. 

"Van Bommel wilde maandenlang af van team-manager en Herdgang-icoon Mart van den Heuvel en hem vervangen door journalist Taco van den Velde, wat zeer tegen het zere been van enorm veel PSV’ers was", schrijft hij op de website van het Eindhovens Dagblad.

"De trainer gaf de in december vertrokken linksback Toni Lato geen enkele herkansing bij PSV, terwijl een deel van de spelersgroep hem een prima alternatief vond voor de worstelende Michal Sadílek", vervolgt Elfrink. "Hem wordt door PSV niets verweten. Sadílek werd binnen de selectie zelfs gekscherend ‘de stiefzoon van Van Bommel’ genoemd. Lato begreep er zelf niets van", blikt hij terug.

"Na bijvoorbeeld een oefenwedstrijd tegen Sint-Truiden liet hij naar eigen zeggen uitstekende fysieke data zien", vertelt de clubwatcher. "Een week later hoorde hij tot zijn eigen verbijstering op een persconferentie dat hij niet fit genoeg was. Binnen PSV wordt verondersteld dat Lato willens en wetens niet is opgesteld om het technisch kader van PSV te dwarsbomen", besluit Elfrink. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 29 Jan 2020 om 23:37
  • Quote van 29 Jan 2020 om 18:41
   Moet elfrink er ook bij vertellen dat hij v bommel haat na hun akkefietjes rondom het trainingskamp.
  Kan wel zijn maar als trainer moet je daarboven staan en de club boven alles stellen. Dat deed van Bommel niet. Hoe jammer ik dat ook vond. Ik was altijd een grote van Bommel fan maar stoorde me wel aan zijn houding in interviews, persconferenties en aan de opstelling. Hij heeft zijn hand overspeeld en dacht waarschijnlijk dat hij onaantastbaar was en dat is niemand, zeker niet als de resultaten tegenvallen.
 • 29 Jan 2020 om 18:41
  • Quote van 29 Jan 2020 om 13:29
   Verrassend zeg. Wat een fucking kleuterklas bij PSV
  Moet elfrink er ook bij vertellen dat hij v bommel haat na hun akkefietjes rondom het trainingskamp.
 • 29 Jan 2020 om 13:29
  Verrassend zeg. Wat een fucking kleuterklas bij PSV