Levchenko 'waarschuwt' PSV: ''Dreigt een gekkenhuis te worden'' VI: ''UEFA en ECA dreigen PSV en Ajax met Europese uitsluiting'' Gerbrands reageert: "Dan heeft voetbal geen prioriteit meer'' BREAKING | PSV volgt Ajax en wil seizoen zien eindigen 'Feyenoord weet niets van bod van 15 miljoen euro van PSV voor Berghuis'

Bergwijn: ''Hoop dat PSV-leiding het ware verhaal gaat vertellen''

0
Bergwijn: ''Hoop dat PSV-leiding het ware verhaal gaat vertellen''

Steven Bergwijn is blij dat PSV en Tottenham Hotspur er zo snel zijn uitgekomen wat betreft zijn transfer. De 22-jarige aanvaller wordt vandaag als nieuwste aanwinst gepresenteerd bij de Engelse topclub.

Er ontstond een bult commotie nadat Bergwijn zondag naar Londen afreisde en niet meespeelde tegen FC Twente. Via zijn Instagram reageerde hij. "Ik heb mijn zegje wel gedaan. Na dat bericht heb ik alleen maar positieve berichten gehad", vertelt Bergwijn aan De Telegraaf.

"Ik hoop dat de PSV-leiding ook het ware verhaal gaat vertellen. Ik ga zeker afscheid nemen van mijn teamgenoten en mensen van de club. Ook mijn voormalige teamgenoten bij PSV gunnen mij dit allemaal. Dat voelt heel goed", besluit Bergwijn hoopvol.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›