''Verbazingwekkend dat er bij PSV zo slecht gecommuniceerd wordt''

1
''Verbazingwekkend dat er bij PSV zo slecht gecommuniceerd wordt''

De transfersoap rond Steven Bergwijn heeft de gemoederen in Eindhoven flink beziggehouden. De aanvaller ontbrak zondag tegen FC Twente met toestemming van trainer Ernest Faber, maar directeur Toon Gerbrands was daar niet over te spreken. Tot verbazing van Valentijn Driessen.

"Ik ben er wel verbaasd over dat er bij een profclub zo slecht gecommuniceerd wordt tussen de hoofdtrainer, de directie, de speler en de zaakwaarnemer", zegt Driessen bij Voetbalpraat op FOX Sports. "Ze wisten vanaf donderdag dat ze deze zaak in handen hadden. Dat wist PSV en dat wist Bergwijn. Dan ga je toch met elkaar om de tafel zitten?"

Driessen had verwacht dat alle partijen een gezamenlijke strategie zouden bepalen. "Want die wedstrijd moet ook gespeeld worden en Bergwijn is een heel belangrijke speler voor PSV", aldus de journalist. Oud-PSV'er Kenneth Perez vindt het vreemd dat Faber de knoop doorhakte. "Ik vind het hoogst verbazingwekkend dat de interim-trainer niet zegt: Daarvoor moet je niet bij mij zijn, maar bij de directie."

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 28 Jan 2020 om 23:30
    Sukkels. Faber heeft alleen maar gezegd dat hij geen ongemotiveerde spelers kan gebruiken. Niet dat Bergwijn maar naar Engeland moest gaan. Daarover is contact geweest met de directie. Die hebben het verboden maar niet terug gecommuniceerd naar Faber (dat is wel heel slecht uiteraard). Stemmingmakerij weer van Valentijntje
zaterdag 14 maart 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›