''Schwaab is al een paar duels een van de zwakke schakels bij PSV'' Oproep aan PSV-supporters: ''Eindhoven zondag weer laten beven!'' PSV bovenaan in Eredivisie-klassement veerkracht tonen Aflopend contract voor PSV-goalie: ''Voel het vertrouwen van de club'' 'Lammers staat op het punt nieuw contract te tekenen bij PSV'

Kritiek op Gerbrands: ''Geld van seizoenkaarthouders en sponsoren''

( 2 reacties)
Kritiek op Gerbrands: ''Geld van seizoenkaarthouders en sponsoren''

PSV verkeert in een diepe crisis na het puntenverlies tegen FC Twente en de bekeruitschakeling. Algemeen directeur Toon Gerbrands probeerde de rust te bewaren, maar vond het toch nodig om trainer Mark van Bommel te ontslaan.

"Waarom toch altijd dat emotiebestuur?", vraagt oud-prof Geert-Arend Roorda zich af in de Leeuwarder Courant. "Je kunt prima uitleggen dat de selectie van dit jaar onvoldoende is. Dat er te weinig spelers zijn die laten zien wat er van hen wordt verwacht. Dat PSV dat erkent en dit seizoen als verloren beschouwt."

"De financiële risico's om het tij te doen keren zijn enorm", vervolgt de columnist. "En het is maar de vraag of het vurig gewenste sap het persen waard is wanneer de club in januari als een bezetene geld als water uitgeeft om alsnog die perfecte linksback of spits te kunnen halen."

De club uit Eindhoven moest Van Bommel ook al afkopen. "Voor een miljoen euro of zo", meent Roorda. "Dat is geld van seizoenkaarthouders en sponsoren. Een duur grapje om je imago van goed bestuurder aan de man te brengen. (...) Onder regie van geld en chaos doseert men het fatsoen, zeker in Eindhoven."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 29 Jan 2020 om 00:40
    Geert-Arend Roorda heeft vast bericht van Mark en Bert gekregen om zo'n waardeloos artikel zonder enige onderbouwing te publiceren.Ik hoop dat Mark van Bommel bij de volgende club, als die ooit komt, weer om dezelfde redenen op zijn bek gaat.
  • 28 Jan 2020 om 21:13
    Die Roorda is zeker ook een stromannetje van van Bommel. Wat kan die koekert lariekoek schrijven. Hij heeft wat gehoord en moet dan maar meteen opschrijven, hoor en wederhoor??????? Get a life.