''Schwaab is al een paar duels een van de zwakke schakels bij PSV'' Oproep aan PSV-supporters: ''Eindhoven zondag weer laten beven!'' PSV bovenaan in Eredivisie-klassement veerkracht tonen Aflopend contract voor PSV-goalie: ''Voel het vertrouwen van de club'' 'Lammers staat op het punt nieuw contract te tekenen bij PSV'

Crisis PSV wordt erger: ''Het lachertje van de Eredivisie''

( 0 reacties)
Crisis PSV wordt erger: ''Het lachertje van de Eredivisie''

De ongeregeldheden na de wedstrijd tussen PSV en FC Twente zorgen er volgens sportmarketeer Bob van Oosterhout alleen maar voor dat de crisis in Eindhoven erger wordt.

De eigenaar van het Eindhovense bedrijf Triple Double is kritisch op de fans die hun onvrede uitten. "Op dit moment is PSV het lachertje in de Eredivisie", zegt Van Oosterhout bij Studio040. "Het is zelfs zo erg dat er niet meer wordt gesproken over Feyenoord."

"Dat betekent wel iets", vervolgt Van Oosterhout. "Deze hele crisis treft niet alleen het voetbal, maar ook de waarde van spelers. De commerciële afdeling heeft er ongetwijfeld last van. Het is funest wat er nu bij PSV gebeurt." 

Volgens de sportmarketeer moet de fans de club blijven steunen. "PSV zelf moet nu de juiste stappen ondernemen en dan komt het allemaal goed met de club. De club heeft de afgelopen jaren zo'n sterk imago en successen opgebouwd dat iedereen de crisis, als alles weer goed gaat, snel is vergeten", aldus Van Oosterhout. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!