''Schwaab is al een paar duels een van de zwakke schakels bij PSV'' Oproep aan PSV-supporters: ''Eindhoven zondag weer laten beven!'' PSV bovenaan in Eredivisie-klassement veerkracht tonen Aflopend contract voor PSV-goalie: ''Voel het vertrouwen van de club'' 'Lammers staat op het punt nieuw contract te tekenen bij PSV'

Derksen geeft PSV transfertip: ''De beste linksback van Nederland''

( 0 reacties)
Derksen geeft PSV transfertip: ''De beste linksback van Nederland''

PSV is bezig met de komst van Patrick van Aanholt, maar Johan Derksen ziet liever een andere back naar Eindhoven komen. De analist ziet in Owen Wijndal van AZ. de beste optie voor de linksbackpositie bij PSV.

"Ik zou die jongen (Wijndal, red.) van AZ nemen, om in een keer uit de brand te zijn. Dat vind ik op het ogenblik de beste back van Nederland. Als PSV iets wil, dan moeten ze het geld gebruiken van de speler die ze voor een vermogen verkopen (Steven Bergwijn, red.)", zegt Derksen maandagavond bij Veronica Inside.

Derksen vindt dat PSV aan de toekomst moet denken. "Dat is echt een versterking voor de komende tien jaar", vervolgt Derksen, die geen problemen voor AZ ziet. "AZ kan Ouwejan dan opstellen, want die hebben ze nog achter de hand."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!