Lammers: ''Ik werd overgeslagen en dat waren belangrijke momenten''

0
Lammers: ''Ik werd overgeslagen en dat waren belangrijke momenten''

Sam Lammers was allesbehalve gelukkig in de wedstrijd tegen FC Twente, maar daar kon hij zichzelf weinig van verwijten. De aanvaller, die lang geblesseerd was, kon drie keer alleen voor de keeper gezet worden, maar dat gebeurde niet.

"Ik ben blij dat ik weer mag spelen. Dat is lekker ja. Spelen na een half jaar is een heel mooi moment, maar het was een slechte wedstrijd. De eerste helft was veel te slordig van mijn kant. Ik wilde misschien wel teveel forceren. Het was een slechte wedstrijd van mijn kant. Het had voorin wel wat vaker uitgespeeld kunnen worden", zegt Lammers in gesprek met FOX Sports.

De aanvaller werd vaak aangespeeld, maar niet op de juiste momenten. "Ik denk dat ik wel vaak aan de bal was, maar op beslissende momenten niet. De spelers maakten de verkeerde keuzes en dat is wel belangrijk. Ik werd een paar keer overgeslagen en dat waren beslissende momenten", doelt Lammers op de kans met Cody Gakpo.

"Toen het 1-1 werd, dacht ik vooral dat het een goede wedstrijd was en dat we te laat op voorsprong kwamen. Maar als je ziet hoe die bal binnenvliegt, dat is wel typerend voor ons spel de laatste tijd. We hadden grotendeels controle en hebben best aardig gespeeld, maar hebben ons zelf niet beloond. We hebben een mooie wedstrijd om ons te revancheren", besluit Lammers.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›