''Gerbrands heeft gezegd dat Bergwijn niet naar Londen zou gaan''

1
''Gerbrands heeft gezegd dat Bergwijn niet naar Londen zou gaan''

Kees Jansma en Ernest Faber hebben zondagavond bij Studio Voetbal tekst en uitleg gegeven over de situatie rondom Steven Bergwijn. De aanvaller van PSV ontbrak in de thuiswedstrijd tegen FC Twente (1-1) vanwege transferperikelen. 

“Rond een uur of elf à half twaalf is Gerbrands geïnformeerd over de gang van zaken", liet Jansma weten voor de camera van de NOS. "Hij ging er vanuit dat er dan ook een aanbieding zou komen via de zaakwaarnemer van Bergwijn. Die aanbieding is niet gekomen", blikt hij terug.

"Er is ook geen contact geweest vanuit Tottenham met PSV", aldus Jansma. "Gerbrands heeft uiteindelijk gezegd dat hij niet naar Londen zou gaan, dat heeft hij ook tegen journalisten gezegd: er is geen bod of geen deal, dus er is geen reden om te gaan. De directie heeft gezegd dat hij niet mocht vertrekken, omdat hij nu eenmaal werknemer van de club is", vervolgt hij.

"Hij is echter toch gegaan", constateert Jansma. "Hij wilde vandaag (gisteren, red.) ook gekeurd worden. PSV heeft daarop gezegd dat zolang er geen sprake is van een deal, het geen zin heeft om daarheen te gaan. PSV heeft tegen Tottenham ook gezegd dat het voor nu niet meer hoeft", verklapt hij. 

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 27 Jan 2020 om 23:41
    De hele interne communicatie binnen de club is een drama geworden omdat niemand elkaar meer vertrouwd.Er zijn nu twee kampen ontstaan binnen PSV: Voor of Tegen ontslag van Mark van Bommel.
    De RVC moet nu laten zien wie de leiding heeft binnen deze club, zelf lukt het ze niet meer schijnbaar.
zaterdag 14 maart 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›