''Schwaab is al een paar duels een van de zwakke schakels bij PSV'' Oproep aan PSV-supporters: ''Eindhoven zondag weer laten beven!'' PSV bovenaan in Eredivisie-klassement veerkracht tonen Aflopend contract voor PSV-goalie: ''Voel het vertrouwen van de club'' 'Lammers staat op het punt nieuw contract te tekenen bij PSV'

'Bedreigende sfeer' bij PSV: ''Daarom komt het extra hard binnen''

( 0 reacties)
'Bedreigende sfeer' bij PSV: ''Daarom komt het extra hard binnen''

De PSV-fans waren tijdens de wedstrijd tegen FC Twente nog aardig koelen onder de huidige situatie van de Eindhovenaren, maar na afloop barstte de bom bij de aanhang van PSV. "Ik denk dat het qua schrikken flink is binnengekomen bij de directie", zegt Jeroen Elshoff.

"Dit gedrag moet je altijd afkeuren, maar we zien het helaas steeds vaker. Bussen opwachten, stadions bestormen.. Bij PSV hoort het eigenlijk niet, daarom komt het extra hard binnen. Het is een dusdanig bedreigende sfeer", zegt Elshoff in de NOS Voetbalpodcast.

De NOS-commentator beweert dat het normaliter vrij rustig is in Eindhoven. "Ik kan me niet herinneren dat het zó ongelooflijk onrustig is geweest, met 50 à 60 man daar. En ik vrees ook dat het voorlopig niet gaat stoppen, de crisis", besluit Elshoff.

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!