Oproep aan PSV-supporters: ''Eindhoven zondag weer laten beven!'' PSV bovenaan in Eredivisie-klassement veerkracht tonen Aflopend contract voor PSV-goalie: ''Voel het vertrouwen van de club'' 'Lammers staat op het punt nieuw contract te tekenen bij PSV' ''Er is een oproep gedaan in de trein, toch gaat een aantal de fout in''

Afellay vol onbegrip na rode kaart: ''Zie je? Hij zegt het zelf!''

( 0 reacties)
Afellay vol onbegrip na rode kaart: ''Zie je? Hij zegt het zelf!''

Ibrahim Afellay is niet te spreken over de rode kaart die hij zondag kreeg in de thuiswedstrijd van PSV tegen FC Twente. De aanvoerder van PSV kreeg zijn tweede gele kaart na een tackle op FC Twente-middenvelder Oriol Busquets.

Door zijn rode kaart is Afellay volgende week zondag geschorst voor de wedstrijd tussen Ajax en PSV. "Een zware teleurstelling", zegt de middenvelder in gesprek met De Telegraaf. "De eerste gele kaart was terecht, bij de tweede was ik eerder bij de bal."

Busquets sprak na afloop in de mixed zone nog even met Afellay. "Ik weet dat hij voor de bal ging", zei de huurling van FC Barcelona. "Zie je? Hij zegt het zelf!", aldus Afellay, die daarmee de beslissing van scheidsrechter Siemen Mulder hekelde.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!