''Schwaab is al een paar duels een van de zwakke schakels bij PSV'' Oproep aan PSV-supporters: ''Eindhoven zondag weer laten beven!'' PSV bovenaan in Eredivisie-klassement veerkracht tonen Aflopend contract voor PSV-goalie: ''Voel het vertrouwen van de club'' 'Lammers staat op het punt nieuw contract te tekenen bij PSV'

''Of ze niet weer voor Berghuis gaan? Dat kunnen ze proberen''

( 0 reacties)
''Of ze niet weer voor Berghuis gaan? Dat kunnen ze proberen''

PSV speelde zondagmiddag in eigen huis met 1-1 gelijk tegen FC Twente en daardoor staat de ploeg van interim-trainer Ernest Faber na twintig competitiewedstrijden op een teleurstellende vijfde plek. Theo Janssen toont zich kritisch over de 'crisis' bij de club uit Eindhoven. 

"PSV beleeft echt een dramatisch seizoen", legt hij uit op de website van VTBL. "Geen doelstelling wordt gehaald. In Europa zijn ze klaar, in de beker ook al, en in de competitie is het zo goed als klaar. Een paar maanden geleden deden ze nog voor alles mee. Het verval is echt bizar groot. Ik heb dit zelden gezien."

"Of ik wel eens heb meegemaakt dat supporters een stadion bestormden, waar ik nog in zat? Nee, wel andersom, dat ik fans bestormde. Nee, geintje natuurlijk", lacht Janssen. "Het geeft wel aan dat hoe groot de verontwaardiging is in Eindhoven. Maar zoals ik hierboven al zei: zoveel ploegen presteren wisselvallig, dat PSV er na een goede reeks ineens weer totaal anders voor kan staan."

"Ik denk wel dat ze een nieuwe spits moeten halen, als het geld van Bergwijn binnen is. "Een spits ja, want ik denk niet dat ze het gaan redden met alleen Sam Lammers en Kostas Mitroglou. Of ze niet weer voor Steven Berghuis zullen gaan? Dat kunnen ze proberen", erkent hij. "PSV heeft dat lijntje eerder uitgegooid, toen er sprake was van een vertrek van Bergwijn naar Ajax."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!