''Schwaab is al een paar duels een van de zwakke schakels bij PSV'' Oproep aan PSV-supporters: ''Eindhoven zondag weer laten beven!'' PSV bovenaan in Eredivisie-klassement veerkracht tonen Aflopend contract voor PSV-goalie: ''Voel het vertrouwen van de club'' 'Lammers staat op het punt nieuw contract te tekenen bij PSV'

Lammers woest: ''Maakte tot drie keer toe een wegwerpgebaar''

( 0 reacties)
Lammers woest: ''Maakte tot drie keer toe een wegwerpgebaar''

PSV speelde zondagmiddag in eigen huis met 1-1 gelijk tegen FC Twente en zowel Kenneth Perez als Kees Kwakman lieten zich na afloop kritisch uit over Cody Gakpo. De vleugelaanvaller 'weigerde' de bal af te spelen bij een levensgrote kans in de tweede helft. 

"Daar word ik écht verdrietig van", foeterde Perez bij FOX Sports. "Dat is een speler waarvan ik denk dat hij het wel snapt. Hij doet alles goed, maar gaf hem niet", blikt de Deense analytics terug. Kees Kwakman zag dat Sam Lammers, die niet veel later werd gewisseld, zwaar teleurgesteld reageerde. 

"Die maakte tot drie keer toe een wegwerpgebaar", constateert hij. "De commentator zette daar z'n vraagtekens bij, maar natúúrlijk moet hij dat doen. Als je drie keer alleen voor de keeper gezet kan worden... Lammers is lang geblesseerd geweest en zit in de situatie waarin hij een goal wil maken en weer belangrijk wil zijn. Als je dan zo wordt overgeslagen...", zucht Kwakman. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!