''Schwaab is al een paar duels een van de zwakke schakels bij PSV'' Oproep aan PSV-supporters: ''Eindhoven zondag weer laten beven!'' PSV bovenaan in Eredivisie-klassement veerkracht tonen Aflopend contract voor PSV-goalie: ''Voel het vertrouwen van de club'' 'Lammers staat op het punt nieuw contract te tekenen bij PSV'

''Ik denk dat PSV wel eens kan gaan winnen in Amsterdam''

( 0 reacties)
''Ik denk dat PSV wel eens kan gaan winnen in Amsterdam''

PSV speelde zondagmiddag in het Philips Stadion met 1-1 gelijk tegen FC Twente, maar Steven Bergwijn ontbrak vanwege transferperikelen. René van de Kerkhof vindt dat de aanvaller zijn ploeg in de steek laat en hij haalt uit naar Fulco van Kooperen. 

“Zo’n zaakwaarnemer brengt zijn hoofd op hol. Voor mij is dit een onbegrijpelijke zaak", legt hij uit op de website van Omroep Brabant. Willy is het met hem eens. “Als het nou een deal was voor 60 tot 70 miljoen euro, dan snap ik dat ‘ie deze wedstrijd laat schieten en dat PSV daar achter staat. Nu had ‘ie PSV niet in de steek moeten laten, want het gaat niet om een enorme deal", aldus Van de Kerkhof.

De voormalig profvoetballer kijkt uit naar de wedstrijd van volgende week. PSV gaat in de Johan Cruijff Arena op bezoek bij de koploper. “Ajax is een geweldige tegenstander om oud zeer van je af te spelen", reageert hij. "Ik denk dat PSV wel eens kan gaan winnen in Amsterdam. En dan loop je zomaar vier punten in op Ajax (dat gisteren verloor van FC Groningen, red.) in een week", besluit Van de Kerkhof.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!