''Schwaab is al een paar duels een van de zwakke schakels bij PSV'' Oproep aan PSV-supporters: ''Eindhoven zondag weer laten beven!'' PSV bovenaan in Eredivisie-klassement veerkracht tonen Aflopend contract voor PSV-goalie: ''Voel het vertrouwen van de club'' 'Lammers staat op het punt nieuw contract te tekenen bij PSV'

Van de Kerkhof wijst opvolger De Jong aan: ''Martin van Geel''

( 4 reacties)
Van de Kerkhof wijst opvolger De Jong aan: ''Martin van Geel''

PSV staat na twintig competitiewedstrijden op een teleurstellende vijfde plek en de club uit Eindhoven werd vorige week ook nog eens uitgeschakeld in de KNVB Beker. René van de Kerkhof is het eens met de fans en houdt John de Jong verantwoordelijk. 

“Hij heeft er met zijn aankopen een B-elftal van gemaakt", vertelt de voormalig profvoetballer, die al een ideale opvolger heeft gevonden van De Jong. “Dat is Martin van Geel, maar die werkt momenteel bij Willem II", legt hij uit op de website van Omroep Brabant. 

René baalt wel van de relschoppers die zondagavond na het gelijkspel (1-1) tegen FC Twente de hoofdgingang van het Philips Stadion bestormden. “Dat veroordeel ik”, reageert hij. “De PSV-supporters moeten accepteren dat het nu even niet zo goed gaat."

"Er gaat natuurlijk heel wat aan zo’n wedstrijd vooraf. Bergwijn (die mogelijk naar Tottenham Hotspur vertrekt, red.) weigert te spelen. De resultaten zijn slecht. Maar dat is nu even zo. Dat moeten de supporters accepteren. Het is niet anders.”

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 27 Jan 2020 om 23:35
  Laat Martin van Geel lekker in Tilburg blijven, en vraag eerst bij Feyenoord even waarom hij daar weg is gegaan en hoe.Mark van Bommel heeft de hele club op stelten gezet, heeft zelf verklaard dat hij een betere selectie had als het jaar daarvoor, is zelf met spelers aan komen zetten die hij vervolgens weer afserveerde en nu is John de Jong de hoofdschuldige van alle sores?????????Als je een goede TD met een groot netwerk zoekt vraag dan Ted van Leeuwen of hij hier trek in heeft.
  Deze man kan met weinig geld een prima selectie neerzetten en heeft dat genoeg bewezen.
 • 27 Jan 2020 om 14:36
  • Quote van 27 Jan 2020 om 11:01
   Ben je gek geworden of zo???
  Inderdaad, geen netwerk en niet te vertrouwen
 • 27 Jan 2020 om 14:01
  Alsjeblieft niet deze man zeg.
 • 27 Jan 2020 om 11:01
  Ben je gek geworden of zo???