Gerbrands woest: ''In dat geval stoppen wij nu de onderhandelingen''

2
Gerbrands woest: ''In dat geval stoppen wij nu de onderhandelingen''

Toon Gerbrands is flink op zijn strepen gaan staan betreffende de situatie van Steven Bergwijn. De aanvaller is zonder toestemming van PSV afgereisd naar Tottenham Hotspur, om een transfer af te ronden.

PSV wil zich niet laten foppen door Bergwijn en diens entourage. Daarom overweegt de club om de onderhandelingen met Tottenham stil te leggen, omdat Bergwijn het verbod aan zijn laars heeft gelapt. "In dat geval stoppen wij nu de onderhandelingen", wordt Gerbrands geciteerd door het ANP

Bergwijn zou Ernest Faber zondagochtend gebeld hebben, met de mededeling dat hij weigerde om tegen FC Twente in actie te komen. Tottenham Hotspur zou een bod van ongeveer dertig miljoen euro bij PSV hebben neergelegd, maar dat heeft de club geweigerd.

2 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 27 Jan 2020 om 11:08
    Mee eens, ik zie bedragen van 25 a 30 miljoen langs komen. Als ze hem voor die prijs verkopen is de verstandsverbijstering echt toegeslagen.
  • 26 Jan 2020 om 20:55
    Het wordt steeds gekker. Bergwijn is echt van de pot gerukt. Kappen met de onderhandelingen en de transfersom verdubbelen als ze hem nog willen ooit.
zondag 4 oktober 2020
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›