Eredivisie-directeur: ''Uitspelen met publiek steeds minder realistisch'' Schoonmaak bij PSV zet door: keeperstrainer en drie anderen maken plaats PSV-icoon Van den Heuvel treedt na dit seizoen terug als teammanager ''Trek dinsdag een lijn en bepaal de huidige stand als eindstand'' BREAKING | PSV zegt 8 profcontracten op; PSV en Afellay om tafel

Politie pakt vijf fans op; uitgedeelde PSV Magazines gegooid naar ME

0
Politie pakt vijf fans op; uitgedeelde PSV Magazines gegooid naar ME

De politie heeft een vijftal PSV-supporters opgepakt naar aanleiding van ongeregeldheden rond het Philips Stadion. Dat gebeurde nadat enkele tientallen supporters via de hoofdingang het stadion in wilden. De ME greep, samen met stewards van PSV, in. 

De politie stelt in een reactie tegenover het Eindhovens Dagblad dat zo'n vijftig 'teleurgestelde' supporters geprobeerd hebben het stadion binnen te komen. Supporters eisten tijdens de wedstrijd al meerdere keren het vertrek van John de Jong (technisch manager) en Toon Gerbrands (algemeen directeur). 

Rond half acht, iets minder dan een uur na het einde van de wedstrijd, keerde de rust weer terug rond het stadion. Diverse personen gebruikten onder meer de PSV Magazines, die werden uitgedeeld rond het stadion, om te gooien naar de ME.

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›