Oproep aan PSV-supporters: ''Eindhoven zondag weer laten beven!'' PSV bovenaan in Eredivisie-klassement veerkracht tonen Aflopend contract voor PSV-goalie: ''Voel het vertrouwen van de club'' 'Lammers staat op het punt nieuw contract te tekenen bij PSV' ''Er is een oproep gedaan in de trein, toch gaat een aantal de fout in''

'Bergwijn houdt zich niet aan afspraak met PSV, verbijstering overheerst'

( 0 reacties)
'Bergwijn houdt zich niet aan afspraak met PSV, verbijstering overheerst'

Ondanks het nieuwe puntenverlies van PSV, tegen FC Twente (1-1), ging het na afloop vooral over Steven Bergwijn. De buitenspeler lijkt op weg naar Tottenham Hotspur, maar helemaal zuiver lijkt het niet gegaan. 

Volgens Rik Elfrink, clubwatcher voor het Eindhovens Dagblad, heerst er binnen PSV verbijstering over de houding van Bergwijn. 'Binnen PSV is er verbijstering over het standpunt van Bergwijn, ook uitgerekend op dit moment waarop de club in nood is. Hij heeft geweigerd om voor de club te spelen en dat aan trainer Ernest Faber laten weten', schrijft Faber. 

Eerder werd al duidelijk dat PSV Bergwijn geen toestemming heeft gegeven om af te reizen naar Engeland. Faber gaf voor de wedstrijd toe dat Bergwijn inderdaad in Engeland is, maar na afloop van het treffen met FC Twente gaf de interim-trainer aan dat hij daar niet zeker van is. Volgens de NOS heeft dit er weer mee te maken dat Bergwijn zich dus niet aan de afspraak heeft gehouden. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!