Jong PSV in spektakelstuk onderuit op bezoek bij koploper Schwaab behoudt basisplek bij PSV: ''Dan kun je mij de schuld geven'' KNVB geeft tekst en uitleg over coronavirus in Nederland PSV sluit 'eindelijk' weer af met open training voor een wedstrijd ''Schwaab is al een paar duels een van de zwakke schakels bij PSV''

PSV heeft Bergwijn geen toestemming gegeven om naar Engeland te gaan

( 3 reacties)
PSV heeft Bergwijn geen toestemming gegeven om naar Engeland te gaan

Alle grote mediakanalen zijn het erover eens: Steven Bergwijn heeft geen toestemming gekregen naar Engeland te vliegen om zijn transfer naar Tottenham Hotsput af te ronden.

Zo melden het Algemeen Dagblad, Voetbal International en het Eindhovens Dagblad. Het bod van dertig miljoen wordt niet als voldoende gezien en daarmee is er officieel nog niks rond. De aanvaller wil echter een transfer forceren en is ondanks het verbod toch naar Londen afgereisd.

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 27 Jan 2020 om 11:10
  Je bent prof of niet. Er zijn goeie en minder goeie perioden. Stel dat alle spelers deze houding van Bergwijn gaan aannemen? Kan je net zo goed stoppen als club. Keihard aanpakken.
 • 26 Jan 2020 om 20:58
  • Quote van 26 Jan 2020 om 19:40
   Welke speler wil nou nog blijven in deze onrust
  Dat is duidelijk maar Bergwijn is echt onbeschoft en gewoon werknemer van PSV. Zet hem maar even een paar maanden op de bank.
 • 26 Jan 2020 om 19:40
  Welke speler wil nou nog blijven in deze onrust
zondag 1 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›