''Schwaab is al een paar duels een van de zwakke schakels bij PSV'' Oproep aan PSV-supporters: ''Eindhoven zondag weer laten beven!'' PSV bovenaan in Eredivisie-klassement veerkracht tonen Aflopend contract voor PSV-goalie: ''Voel het vertrouwen van de club'' 'Lammers staat op het punt nieuw contract te tekenen bij PSV'

''Belangrijk dat wij spelers hebben die honderd procent erbij zijn''

( 1 reacties)
''Belangrijk dat wij spelers hebben die honderd procent erbij zijn''

Steven Bergwijn is het zat bij PSV en weigerde vanmiddag in actie te komen in de wedstrijd tegen FC Twente. Hij liet dat zijn coach vanochtend al weten.

Ernest Faber denkt er het zijn over: "Het is belangrijk dat wij spelers hebben die honderd procent erbij zijn, dat is wat PSV nu nodig heeft", vertelt Ernest Faber aan het Eindhovens Dagblad. "Iedereen moet de volle aandacht erbij hebben. We kunnen nog voor de tweede plek gaan en hebben iets recht te zetten vanwege de bekeruitschakeling (tegen NAC, red.)."

Tottenham zou een bod van 25 miljoen euro hebben uitgebracht, maar dat is naar de mening van PSV bij lange na nog niet genoeg. De club uit Eindhoven wil tien miljoen meer. Andere bronnen meldden eerder vandaag al dat de transfer al beklonken zou zijn. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 26 Jan 2020 om 18:00
    Als Bergwijn geweigerd heeft dan mag hij meteen oprotten. Wat een kutmentaliteit zeg! En 35 miljoen is natuurlijk veel te weinig. Wat een hoop incapabele mensen zitten er toch bij PSV.