''Schwaab is al een paar duels een van de zwakke schakels bij PSV'' Oproep aan PSV-supporters: ''Eindhoven zondag weer laten beven!'' PSV bovenaan in Eredivisie-klassement veerkracht tonen Aflopend contract voor PSV-goalie: ''Voel het vertrouwen van de club'' 'Lammers staat op het punt nieuw contract te tekenen bij PSV'

WOW! Dit is het bedrag dat PSV voor Steven Bergwijn gaat vangen

( 2 reacties)
WOW! Dit is het bedrag dat PSV voor Steven Bergwijn gaat vangen

Eerder vandaag werd er al gemeld dat Steven Bergwijn de overstap maakt van PSV naar Tottenham Hotspur. Nu wordt er door verscheidene media ook al gespeculeerd over de mogelijke transfersom.

The Mirror claimt zelfs de hoogte van de vraagprijs al te kennen. Het Britse medium zegt dat het om 30 miljoen pond zou gaan. Dat is een bedrag van meer dan 35 miljoen euro waarmee Bergwijn na Lozano de duurste verkoop van PSV ooit zou zijn. 

Tottenham hoopt de deal met PSV binnen 48 uur af te ronden. Manager José Mourinho en voorzitter Daniel Levy spraken in een eerder stadium al met Bergwijn, waar er ook andere kapers op de kust waren zoals Leicester City.

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 26 Jan 2020 om 17:57
    Hoezo ‘wauw’? Wat een kutbedrag voor onze beste speler voorin? En dat in de winterstop waardoor je nóg zwakker wordt. Als dit klopt hoop ik dat JdJ morgen door een bus overreden wordt, want zelf opstappen zal deze faalhaas wel niet doen.
  • 26 Jan 2020 om 16:36
    35? Veel te weinig voor zo’n speler toch? Minimaal 50! En belachelijk dat hij niet wil spelen vandaag, wil / krijgt hij ook geen salaris deze maand? PSV heeft echt geen beleid op t moment!