''Schwaab is al een paar duels een van de zwakke schakels bij PSV'' Oproep aan PSV-supporters: ''Eindhoven zondag weer laten beven!'' PSV bovenaan in Eredivisie-klassement veerkracht tonen Aflopend contract voor PSV-goalie: ''Voel het vertrouwen van de club'' 'Lammers staat op het punt nieuw contract te tekenen bij PSV'

BREAKING | 'Steven Bergwijn verlaat PSV voor Engelse topclub'

( 2 reacties)
BREAKING | 'Steven Bergwijn verlaat PSV voor Engelse topclub'

Steven Bergwijn heeft de overstap van PSV naar de Premier League gemaakt, zo weet FOX Sports te melden. De aanvaller van de club uit Eindhoven heeft naar verluidt een contract getekend bij Tottenham Hotspur.

De berichtgeving is echter wel tegenstrijdig. FOX Sports laat weten dat de aanvaller de overstap al beklonken heeft. Het medium lijkt erg zeker van haar zaak. Volgens Rik Elfrink, verslaggever van het Eindhovens Dagblad, is er echter nog geen akkoord. 

"Aanbod en vraagprijs liggen behoorlijk uiteen", laat hij weten via Twitter. "Bergwijn heeft dus nog geen toestemming voor een medische keuring bij Spurs", aldus Elfrink. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 26 Jan 2020 om 18:02
    Bergwijn wordt door onze incapabele directie voor een fooi verkocht weer en vervolgens koopt JdJ dan weer hele slechte vervangers voor de hoofdprijs.
  • 26 Jan 2020 om 15:43
    Voor hoeveel??? Met dat geld, spits, middenvelder en verdediger kopen. Het moet figuren zijn die een maffia houding en karakter hebben en tegenstander opvreet