PSV bovenaan in Eredivisie-klassement veerkracht tonen Aflopend contract voor PSV-goalie: ''Voel het vertrouwen van de club'' 'Lammers staat op het punt nieuw contract te tekenen bij PSV' ''Er is een oproep gedaan in de trein, toch gaat een aantal de fout in'' KNVB verliest geloofwaardigheid met VAR-keuze: ''Landstitel 40 miljoen waard''

BREAKING | 'Pereiro laat kassa van PSV mogelijk toch rinkelen'

( 0 reacties)
BREAKING | 'Pereiro laat kassa van PSV mogelijk toch rinkelen'

Gaston Pereiro en zaakwaarnemer Paco Casal zijn niet ingegaan op het voorstel van FC Cincinatti FC, maar de Uruguayaanse aanvaller laat de kassa van PSV in januari mogelijk toch nog rinkelen. Dat weet Tribal Football te melden.

Aston Villa is namelijk nog altijd een optie en de onderhandelingen tussen Casal en de Engelse club zouden in volle gang zijn. Bovendien lijkt het er op dat Aston Villa ook wel aan de vraagprijs van PSV wil voldoen en in dat geval incasseert de club uit Eindhoven miljoenen euro's. 

Het contract van Pereiro - die dit seizoen nauwelijks in actie kwam - loopt na dit seizoen af, waardoor de creatieve linkspoot transfervrij kan vertrekken als er deze maand geen oplossing meer komt. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!