''Als Rodriguez naar PSV gaat, is het meteen de beste speler''

0
''Als Rodriguez naar PSV gaat, is het meteen de beste speler''

John de Jong hoopt nog altijd een 'echte linksback' naar PSV te halen en volgens Arno Vermeulen was Lennart Czyborra een goede optie geweest. Kenneth Perez snapt echter dat de club uit Eindhoven niet met de verdediger van Heracles Almelo in zee gaat. 

"Ik denk dat ze Czyborra niet gehaald hebben omdat ze niet op zoek naar een talentvolle speler", liet de voormalig profvoetballer weten bij VoetbalPraat. "Ze zoeken naar iemand die er gelijk staat. Czyborra had misschien in de zomer een optie geweest voor PSV", aldus Perez. 

Vermeulen haakt in. "Ik zou Czyborra wel gehaald hebben als ik PSV. Het is een talentvolle linksback, die aanvallend ingesteld is en loopvermogen heeft", reageert hij. "Hij is een beetje hetzelfde als Gosens, waar ik ook gecharmeerd van ben. Ik ken Rodríguez het beste van het Zwitserse elftal. Daar was hij altijd een heel goede speler. Ik zou uit paniek nu geen miljoenen betalen voor Rodríguez."

Presentator Vincent Schildkamp wijst tenslotte op de uitspraken van Telstar-trainer Andries Jonker. "Hij heeft met hem gewerkt bij VfL Wolfsburg", legt hij uit. "Hij zei op de radio: als Rodríguez naar PSV gaat is het meteen de beste speler die ze hebben. Hij was vol lof over die jongen", besluit Schildkamp. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›