Eredivisie-directeur: ''Uitspelen met publiek steeds minder realistisch'' Schoonmaak bij PSV zet door: keeperstrainer en drie anderen maken plaats PSV-icoon Van den Heuvel treedt na dit seizoen terug als teammanager ''Trek dinsdag een lijn en bepaal de huidige stand als eindstand'' BREAKING | PSV zegt 8 profcontracten op; PSV en Afellay om tafel

''Feyenoord maakt meer kans om tweede te worden dan PSV''

0
''Feyenoord maakt meer kans om tweede te worden dan PSV''

Het wordt een spannende strijd in de tweede seizoenshelft: wie eindigt er achter Ajax als nummer twee in de Eredivisie? Feyenoord leek bezig aan een kansloos seizoen, maar volgens de 'kenners' moet PSV inmiddels oppassen voor de Rotterdammers.

"Plaats twee lijkt nu vacant omdat AZ even zes punten inlevert. Advocaat blijkt een wonderdokter", zegt Vincent Schildkamp in de podcast van Voetbalpraat, een programma van FOX Sports. "Ik denk dat zij meer kans maken om tweede te worden dan PSV bijvoorbeeld."

Kenneth Perez denkt niet dat Feyenoord tweede wordt. "AZ heeft te veel kwaliteit om dit weg te geven", vult hij aan. De oud-prof zet vraagtekens bij Dick Advocaat, die graag versterkingen naar De Kuip wil halen. "Sparta gaf Advocaat alles toen hij kwam en die degradeerden ook..."

Ook NOS-commentator Arno Vermeulen doet een duit in het zakje. "Met het oog op het EK moet je daar inventief mee om gaan. Het moet toch te doen zijn om in ieder geval een stand-in te halen voor Jørgensen. Daarom hebben ze toch Arnesen gehaald?", zegt hij tot slot.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›