''Hele gedoe met Afellay komt bij Van Bommel en Van Marwijk vandaan''

1
''Hele gedoe met Afellay komt bij Van Bommel en Van Marwijk vandaan''

Bert van Marwijk heeft veel verbazing gewekt in de voetbalwereld. De schoonvader van Mark van Bommel nam het op voor de laatstgenoemde. Arno Vermeulen en Kenneth Perez vinden dat Van Bommel zichzelf ook wel zou redden.

"Hij verdedigde Mark heel erg en gaf direct de schuld aan de technisch directeur, die hij niet bij naam noemde", zegt Vermeulen in Voetbalpraat. "Van Marwijk en Van Bommel hadden vader en zoon kunnen zijn. Ze lijken op elkaar en denken hetzelfde. Nu neemt hij het op voor Van Bommel op een manier waar je jeuk van krijgt. Hij had niet altijd gelijk. Van Marwijk vergat een paar dingen. Hij zei dat hij wat transfers betreft afhankelijk was van de scouting, maar Van Marwijk en Van Bommel hebben Sainsbury en Behich gehaald. Die voegden niets toe."

"Het hele gedoe met Afellay komt bij Van Bommel en Van Marwijk vandaan. Hij was helemaal niet fit en werd meteen aanvoerder gemaakt. Dat hangt het hele jaar boven het elftal. Gisteren (zondag, red.) speelde hij weer niet. Daar hebben Van Marwijk en Van Bommel mee te maken gehad. Ik vond dat hij de rol van Van Bommel te veel uitvlakte. Je weet gewoon dat het zijn schoonvader is. Ze zijn gek op elkaar en hij dekt hem op allerlei manieren", aldus Vermeulen, die bijval krijgt van Perez.

"Het is oké dat je het opneemt voor je familie, maar Van Marwijk gaf de schuld aan anderen. Van Bommel is groot genoeg om voor zichzelf op te komen. Ik snap dat je opkomt voor iemand die je liefhebt, maar het kwam lachwekkend over. Dit heeft Van Bommel echt niet nodig. Ik had het niet gedaan als ik Van Marwijk was geweest", vervolgt de Deen. "Hij zei dat de spelers iedere dag nog met Van Bommel bellen", voegt Vermeulen toe. "Ihattaren zal ongetwijfeld wel eens bellen, maar Zoet en Lato zullen niet iedere dag bellen. Zo zijn er nog veel meer."

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 21 Jan 2020 om 07:19
    Helemaal eens, beide zijn enorm gedaald denk ik in populariteit bij PSV en de supporters. Denken ook alleen aan de eigen BV’tjes als het er op aankomt. Coco nooit zien doen na zijn vertrek en die werd wel gewoon kampioen. Held!
zaterdag 14 maart 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›