Eredivisie-directeur: ''Uitspelen met publiek steeds minder realistisch'' Schoonmaak bij PSV zet door: keeperstrainer en drie anderen maken plaats PSV-icoon Van den Heuvel treedt na dit seizoen terug als teammanager ''Trek dinsdag een lijn en bepaal de huidige stand als eindstand'' BREAKING | PSV zegt 8 profcontracten op; PSV en Afellay om tafel

''In 2013 voor het laatst verloren van NAC, dus dat moet goed komen''

0
''In 2013 voor het laatst verloren van NAC, dus dat moet goed komen''

Jan Joost van Gangelen en Rafael van der Vaart gingen voor het programma Onvoorspelbaar langs bij PSV. In Eindhoven spraken ze met Giel de Winter, die de voormalig international wel in een PSV-sjaal wilde zien.

"Moet ik jullie verstand van voetbal bij brengen", zegt De Winter. "Ik wil het er niet over hebben dat ze het momenteel niet zo goed doen. Maar de liefde voor voetbal is van kinds af aan. Mijn buurman wilde me altijd meenemen naar Ajax, maar ik zei: 'Er is hier een veel te mooi stadion, dus ik wil daar naartoe'. De buurman zette mij af en ging zelf niet mee", lacht De Winter van Stuk TV.

De PSV-fan in hart en nieren verwacht eindelijk weer eens een overwinning voor PSV. "Ik denk dat het geen verlenging wordt, maar ik denk dat het 0-2 wordt voor PSV. We hebben in 2013 voor het laatst verloren van NAC, dus dat moet goed komen", zegt De Winter.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›