Eredivisie-directeur: ''Uitspelen met publiek steeds minder realistisch'' Schoonmaak bij PSV zet door: keeperstrainer en drie anderen maken plaats PSV-icoon Van den Heuvel treedt na dit seizoen terug als teammanager ''Trek dinsdag een lijn en bepaal de huidige stand als eindstand'' BREAKING | PSV zegt 8 profcontracten op; PSV en Afellay om tafel

''Ze hadden het moeilijk tegen VVV, waarom hebben wij dan geen kans?''

0
''Ze hadden het moeilijk tegen VVV, waarom hebben wij dan geen kans?''

Sidney van Hooijdonk en NAC Breda nemen het deze week op tegen PSV in de TOTO KNVB Beker en Jan Joost van Gangelen en Rafael van der Vaart zochten de aanvaller op voor de ontmoeting en gaven een aantal stellingen aan zowel Pierre als aan zijn zoon.

De voormalig aanvaller van NAC en Feyenoord is duidelijk als het gaat om talent. "Hij heeft absoluut niet meer talent dan mij. Natuurlijk niet. Hij doet goed zijn best, hoor", lacht Pierre in gesprek met beide heren voor Onvoorspelbaar.

Van Hooijdonk sr. herinnert zich één wedstrijd nog heel goed, namelijk NAC-PSV. "Dat was echt mijn mooiste wedstrijd. Na 90 minuten stond het nog 0-0. En toen kregen wij een strafschop en ging ik achter de bal staan, haha. Dan weet je wel dat die erin ging", vervolgt Van Hooijdonk, die geen kans ziet voor de ploeg van zijn zoon. "Dit NAC heeft geen raket in de voorhoede staan, waardoor ze kunnen uitbreken. Maar ik denk inderdaad niet dat ze niet gaan verrassen. Het wordt 0-2 voor PSV."

Sidney is het duidelijk niet eens met zijn vader. "Ik heb natuurlijk meer talent, je moet van je eigen kwaliteit uitgaan", lacht Van Hooijdonk jr. "Ik ben het er niet mee eens dat we geen kans hebben tegen PSV. Zij hebben meer kwaliteit, dat ziet iedereen. Maar tegen VVV hadden ze het ook super moeilijk. Waarom zouden wij dan geen kans maken in het Rat Verlegh?", zegt Van Hooijdonk, die een overwinning verwacht. "Ik denk dat het 2-1 wordt na verlenging.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›