Derksen looft Eijkelkamp: ''Maar Hiddink vind ik krankjorum''

0
Derksen looft Eijkelkamp: ''Maar Hiddink vind ik krankjorum''

Guus Hiddink liet zich vorige week zien bij het trainingsveld van PSV. Johan Derksen snapt niet dat de club uit Eindhoven hem opnieuw heeft aangehaald.

"De PSV-trainer (Ernest Faber, red.) die er nu is, die maakt op mij een indruk dat hij nog eigenwijzer is en het nog beter weet dan zijn voorganger Van Bommel", zegt Derksen bij Veronica Inside. "Ik vind het nog steeds volkomen kolder dat Van Bommel weggestuurd is, maar ik begrijp niet dat ook deze trainer voor die Duitse keeper (Lars Unnerstall, red.) kiest. Ik heb nog niet het volledige vertrouwen in hem."

Het vertrouwen in Unnerstall heeft ervoor gezorgd dat Jeroen Zoet naar FC Utrecht is verhuurd. "Dat ze dan de keeper die zeven jaar goed genoeg was voor PSV naar Utrecht laten gaan, ik begrijp dat niet. Maar goed, daar zal een reden voor zijn. Er kunnen gebeurd zijn, die ik niet weet", aldus Derksen, die heeft gezien dat René Eijkelkamp en Guus Hiddink weer bij PSV betrokken zijn.

"Dat Eijkelkamp komt, kan ik wel begrijpen", geeft hij aan. "Dat is namelijk een fantastische assistent-trainer, die heel goed met mensen kan opschieten en ook heel goed buiten de hiërarchie kan treden. Die man vertrouwen ze ook, dat is echt een prima kerel voor dat soort dingen."

"Hiddink vind ik krankjorum", vervolgt Derksen. Dan komt er een man van mijn leeftijd en die gaat dan een kopje koffie drinken op De Herdgang. Dat moet dan iedereen weten, dat hij dat doet. Als er dan gewonnen wordt, dan wordt er ook nog gezegd: Het Hiddink-effect. Als je Hiddink aanstelt, houdt dat in dat de hoofdtrainer niet capabel is. Als ik daar trainer zou zijn, dan zou ik helemaal geen behoefte hebben aan Guus Hiddink. Als hij koffie wil drinken, kan hij dat lekker op het Leidseplein."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›