''Schwaab is al een paar duels een van de zwakke schakels bij PSV'' Oproep aan PSV-supporters: ''Eindhoven zondag weer laten beven!'' PSV bovenaan in Eredivisie-klassement veerkracht tonen Aflopend contract voor PSV-goalie: ''Voel het vertrouwen van de club'' 'Lammers staat op het punt nieuw contract te tekenen bij PSV'

''PSV heeft een elftal dat een toppositie niet waardig is''

( 2 reacties)
''PSV heeft een elftal dat een toppositie niet waardig is''

René van de Kerkhof heeft gemerkt dat het lek bij PSV nog niet boven is na het gelijke spel bij VVV-Venlo. Het clubicoon is geschrokken van de Eindhovenaren.

"Dat hadden gewoon drie punten moeten zijn", zegt de ex-international in gesprek met Omroep Brabant. "Als je de eerste helft zag, met zoveel kansen... Maar achteraf ben ik blij met een puntje", aldus Van de Kerkhof, die zit dat Ernest Faber het tij nog niet kan keren.

"Ik denk dat we met de opvolger van Mark van Bommel niets opgeschoten zijn", beseft hij. "PSV speelt niet zoals we gewend zijn. De tweede helft was dramatisch. PSV moet vrezen dat er voor de eerste keer play-offs voor Europees voetbal gespeeld moeten worden."

"Kijk, als je niet kunt scoren, moet je zorgen dat het achterin goed dicht zit", vervolgt Van de Kerkhof. "Maar dat lukt ook niet... PSV heeft een elftal dat een toppositie niet waardig is. Als PSV zegt: we willen een volwaardige topploeg zijn, dan zal de club een toptrainer en topspelers moeten hebben. En een top-technisch manager die spelers naar PSV haalt."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 20 Jan 2020 om 17:05
  • Quote van 20 Jan 2020 om 16:46
   Helemaal mee eens
  Iedereen maar er gebeurt niets...
 • 20 Jan 2020 om 16:46
  Helemaal mee eens