Eredivisie-directeur: ''Uitspelen met publiek steeds minder realistisch'' Schoonmaak bij PSV zet door: keeperstrainer en drie anderen maken plaats PSV-icoon Van den Heuvel treedt na dit seizoen terug als teammanager ''Trek dinsdag een lijn en bepaal de huidige stand als eindstand'' BREAKING | PSV zegt 8 profcontracten op; PSV en Afellay om tafel

Faber heeft nieuws: ''Hij blijft de komende periode bij de groep''

0
Faber heeft nieuws: ''Hij blijft de komende periode bij de groep''

Slechts twee duels voor Jong PSV had Noni Madueke nodig om zijn officiële debuut voor het eerste elftal van PSV te maken. Ernest Faber liet de Engelsman zondagmiddag in het treffen met VVV-Venlo (1-1) invallen. 

De pas zeventienjarige Madueke hield zich prima staande in de Eredivisie, ondanks het feit dat hij de Eindhovenaren niet aan de overwinning kon helpen. Faber is positief over Madueke. "Noni komt erin en durft en kan een aantal mannen passeren. Hij heeft zich een aantal keren goed laten zien en hij blijft de komende periode bij de groep." 

Madueke sloot onder Faber al aan bij het trainingskamp in Qatar, afgelopen weken. Hij maakte daar dus een goede indruk, zodoende dat hij nu speeltijd heeft afgedwongen. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›